Led-valot ja valaisimet - ProLed

Riittääkö valoteho?

Keittiön työtaso,Kaapistot..

Yleisin meille tullut kysymys on liittynyt keittiön työtason valaistukseen. Ja nimenomaan siihen, että riittääkö esim. LEDvalolistamme valoteho tässä paikassa. Kysymykseen on äärimmäisen vaikeaa vastata tietämättä itse keittiöstä mitään. On myöskin niin ,että toiselle riittää pienikin valo ,ja toinen taas haluaa valoa huomattavasti enemmän.

Jos keittiön työtason valaistukseen ollaan suunnittelemassa kalustehalogeeneja, niin voin huoletta sanoa, että ledvalolistoilla saadan parempi valaistus! LEDvalolistoilla saadaan valo koko työtason matkalta, kun taas kalustehalogeenit valaisevat vain osan tasosta, ja näin myös valaistus on epätasainen. Ja tietysti halogeenin myös lämmittävät kaapistoa, joka ei liene koskaan hyvä asia. Useat ihmiset ovat myös valittaneet kalustehalogeenien vilkkumisesta. Tämä johtuu siitä että polttimon kanta lämpeää , ja kosketus kantaan huononee.Tästä myös usein seuraa aikainen polttimon hajoaminen.

LEDvalolistat ovat vesitiiviitä, joten sen voi asentaa myös kuivauskaapin alle. Tähän ei ennen ole ollut minkäänlaista valonlähdettä tarjolla.

LEDvalolistan valotehoa voidaan kuvata seuraavasti: 1 metrin ledvalolista tuottaa samanverran valoa, kuin 10w halogeeni, mutta 1 metrin matkalle, eli ikään kuin halogeenipolttimo olisi venytetty metrin pituiseksi. Tosin sillä erotuksella että ledvalolistalla valo avautuu laajasti.

Jos haluat valaista työtason koko matkalta, niin on LEDvalolista siihen hyvä ja kilpailukykyinen tuote.

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.