Led-valot ja valaisimet - ProLed

LED-lampun tai LED-valaisimen takuu

Yksi ledin eduista on sen pitkä käyttöikä. Toki sen saavuttamiseen vaaditaan monia oikeita ratkaisuja itse tuotteessa. Mutta keskitytään takuuseen…

Käyttöikä 50 000h jopa 100 000h

Tuollaisia tuntimääriä monesti näkee led-tuotteille. Itse asiassa led voi vielä jonkinverran loistaa jopa 200 000h iässäkin, joten tärkeää olisi ilmoittaa myös valonalenema. Eli paljonko valo on himmentynyt määrätyssä ajassa.

Takuu 1 vuosi….Takuu 2 vuotta.

Jos led-tuotteen käyttöiäksi ilmoitetaan 50 000h, niin miksi ihmeessä takuu on vain 1-2vuotta. Joku mättää..ja se on valmistajan/maahantuojan usko omaan tuotteeseen. Löytyy Suomesta toki sellainenkin 2 vuoden takuu joka koskee valaisimen osalta kaikkea muuta, mutta ei itse lediä. Siinä on myyjän luotto omiin tuotteisiin aika huono.Toki myyjä luottaa että esimerkiksi johtimet tuotteessa kestävät tuon 2 vuotta.

Liian usein 50 000h tai 100 000h käyttöikänä on vain mainos,eikä niinkään ominaisuus.

NEUVO:Vaadi pitkien käyttöikämainosten tueksi pitkä takuu.

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.