Led-valot ja valaisimet - ProLed

Pitääkö odotella tekniikan kehittymistä?

Usein kuulee sanottavan kuinka tekniikka kokoajan kehittyy ja valonmäärä vain kasvaa, ja tästä syystä kannattaa  odotella että tekniikka on valmiimpaa. Miten olisi viisasta toimia?

Vain pitkään käytössä oleva led-tuote tuo säästöjä

Jos hankit led-lampun joka valoteho ei aivan riitä, ja ajattelet sitten hankkivasi uuden, kun vuoden päästä valotehoa on taas lisää, et koskaan tule säästämään mitään. Rahasi menevät aina vain uudempiin ja tehokkaampiin tuotteisiin. Ympäristökään ei pahemmin säästy

Oikenlainen tuote oikeaan paikkaan

Kun valitset ledtuotteen jonka valoteho on asennuskohteeseen juuri oikea, ei sinun tarvitse olla joka vuosi hankkimassa tehokkaampaa mallia. Näin myös saavutat säästöjä, kun voit käyttää tuotetta todella pitkään.Vain näin voit hyödyntää tuotteen pitkän käyttöiän

Esimerkkinä portaiden valaistus

Portaiden valaistuksessa voidaan käyttää vaikka valonauhaa, jonka valoteho on riittävä porrasaskelmille, ja kun valoteho on sopiva ,sitä ei tulevaisuudessakaan tarvita lisää. Näin voidaan tuotetta käyttää useita vuosia.

Oikeanlainen tuote sille sopivaan  paikkaan.

Älä valitse led-lamppua tai led-valaisinta sillä perusteella että siinä on vähän watteja, ja lampun kantakin sattuu sopimaan omaan valaisimeesi. Tärkeintä on aina että on myös riittävästi valoa.

Jos et mistään löydä valonmäärältään riittävää led-vaihtoehtoa, niin hanki jonkun muun tekniikan vaihtoehto.

Muista:Käyttämällä oikeanlaista tuotetta oikeassa paikassa,ei tekniikan kehittymistä enää tarvitse odotella.

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.