Led-valot ja valaisimet - ProLed

Asiakas: Kokeilin, ja led-valot eivät kestä!

Aika usein käy niin, että led sinällään mielletään yhdeksi ja aina samantyyppiseksi tuotteeksi ,osti sen mistä ja keneltä tahansa

Sain asiakkaaltani seuraavanlaisen viestin:

Moi taas Jussi!

Keskusteltiin jossakin vaiheessa kanssasi led-valonauhoista portaisiin. Hankinta on kuitenkin kokonaisuudessaan senverran arvokas, että ajattelin kokeilla näitä led-valoja vähän ensin. Aikaisemmasta aikataulusta poiketen valot portaisiin muutenkin tarvittaisiin vasta kesällä.

Hain paikallisesta autotarvikeliikkeestä halogeenin tilalle ledpolttimon, jossa on ledejä 38kpl. Niinkuin sanoit valonväri on aika outo, mutta huonointa on se, että tuo lamppu hajosi noin viikon käytön jälkeen! Tuntuu että leditekniikka ei vielä ole ihan valmista?

T: Pekka xxxxxxx

Tässä vastaukseni:

”””Hei!

Ensinnäkin pahoittelut huonosta kokemuksesta. Tuossa hajonneessa tuotteessa on oltava edes joku takuu, joten ei muuta kun rahat takaisin.

Valitettavasti on niin, että kertomasi kaltaisia polttimoita yritettiin markkinoille jo vuosia sitten, ja silloin ei ostajat olleet valmiita niitä hankkimaan. Nyt on menossa uusi yritys, koska ledin ympärillä on paljon positiivista julkisuutta. Tämä julkisuus ei kuitenkaan paranna huonoa tuotetta. On suorastaan häpeällistä että jotkut käyttävät tilaisuutta hyväkseen tilanteessa, jossa  AITOA tietoa ledeistä ei ole paljoa saatavilla

Merkkivaloiksi tarkoitetuilla ledeistä ei tulisi edes yrittää valmistaa valaistuskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, mutta kyseiset ledin maksavat joitakin sentin osia, joten käyttö on mielekästä. Samanlaisia ledejä käytetään muuten myös ns.saunasarjoissa.””””

Tästä sitten alkoikin viestin ns.oman tuotteen kehumis-osuus, joten jätetään se julkaisematta…

MUISTA: Ledejä on paljon erilaisia. Jos joku ledityyppi ei toimi valaistuksessa, niin se ei tarkoita että mikään led ei toimi. Pitää muistaa että se on myös toisinpäin: Jos joku ledityyppi toimii hyvin ja luotettavasti, se ei tarkoita että kaikki toimii..


© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.