Led-valot ja valaisimet - ProLed

3 Asiaa jotka sinun TULEE kysyä led-valojen myyjältä

Liian usein ledien hyviä ominaisuuksia kerrotaan, kuin edellisenä yönä nähtyjä unia. Eli jotain sieltä täältä. Tässä muutama kysymys joita kannattaa myyjältä kysyä:

1. Mihin perustuu 50 000h käyttöikä?

Myyjän tulisi osata kertoa tähän hyvä vastaus. Ei riitä että sanotaan tuotteen olevan laadukas. Jos myyjä sanoo, että ledit nyt vaan kestää, niin syy on huono. Onko myyjä esimerkiksi jotenkin testannut valojaan, jos, niin miten?

2. Mikä tekee tuotteesta niin hyvän?

Kaikkihan sanovat tuotteensa olevan hyviä,myyjän tulisi tietää miksi juuri  hänen myymänsä on se paras, ja muiden sitten huonompia. Jos myyjä sanoo ettei tunne toisten tuotteita, niin miten tämä voi väittää että oma versio on paras?

3. Jos myyjä vertaa valojaan esim.halogeeniin tai hehkulamppuun…VAADI TODISTEET!

Aika usein esim.3w ledlampun sanotaan vastaavan vaikka 20w halogeenia. Kysy myyjältä mihin vertailu perustuu, ja mitä tämä tarkoittaa vastaavudella.Jos yhdellä 3w teholedillä väitetään  saatavan aikaan samanlainen valaistus kuin 20w halogeenilla, niin kyseessä on VALE.

Muista: Jos myyjä ei tunne toimialaansa tai tuotteitaan, niin miten tämä osaisi maahantuoda juuri ne parhaat versiot

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.