Led-valot ja valaisimet - ProLed

LED-loisteputkien myyjät epätoivoisina

Eilisen uutisen jälkeen, on alkanut epätoivoinen selviytymisyritys.

Tarrat pelastavat tilanteen!

Jo myytyihin VAARALLISIIN LED-loisteputkiin on alettu toimittaa tarroja, jotka kertovat sähköiskuvaarasta. Tuoko nyt sitten poistaa ongelman? Riittääkö tuo toimenpide Turvatekniikan keskukselle.

Ei tuollainen tarrojen liimailu ole aikuisten hommaa

Järkevin tapa toimia

Näyttää siltä että ledputket kaikenlisäksi eroavat toisistaan, siten, että jotkut sietävät sytyttimen käytön ja jotkut ei. Jotkut vaativat aina kuristimen ohittamisen, ja jotkut taas eivät.

Joihinkin valaisimiin liimataan varoitus-tarroja, joihinkin ei.Joihinkin pitää vaihtaa toinen sytytin ja joihinkin ei.Ostajan pitäisi vielä osata kertoa minkälainen valaisin on käytössä. Ja kun vielä lisätään, että jos valaisin on määrätynlainen, niin vastuun turvallisuudesta kantaa ostaja

Ja kun on vielä niin, että led-putkia myyvät tahot eivät välttämättä itsekkään tiedä mitä myyvät niin ainoa järkevä päätös olisi KIELTÄÄ KAIKKI LED-LOISTEPUTKET. Näin päästään eroon hämmentävistä tarra-virityksistä.

P.S. Kun vielä lisätään, että ledputkilla ei edes säästä mitään, jos valonmäärää ajatellaan myös, niin on kyseessä koko led-lamppu historian surkein tuote.


© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.