Led-valot ja valaisimet - ProLed

Hölynpölyn laskeuduttua…tarkistetaan myyntipuheet

”Energiansäästölamput” ovat olleet markkinoilla 80-luvun alusta. NYT tänä vuonna 2010 on alettu vaatimaan pakkauksiin oikeanlaista tietoa mm. valotehosta. Toki tietoa on pakkauksissa ollut tähänkin asti, mutta nyt on alettu vaatia OIKEAA tietoa.

8000h ei ole sama kuin 8000h

Energiansäästölamppuja on markkinoitu AINA väärin. Se ei ole paras tapa hankkia tyytyväisiä asiakkaita.Ongelmia on koitettu hoidella kirjoittamalla mahdollisimman pienellä tekstillä jotain hepreaa pakkausten kylkeen.

Näin voidaan kätevästi syyttää asiakasraukkaa, kun tämä ei tajunnut lukea mistään, että 8000h käyttöikä ei tarkoita 8000h käyttöikää.

Toistaminen ei ole opintojen äiti

Nyt kun ledit ovat tulossa mukaan kotien valaistukseen, niin olisi viisasta välttää toistamasta samaa virhettä kuin energiansäästölampuilla on tehty. En usko että kukaan vastuullinen ledien parissa työskentelevä haluaa tuotteilleen energiansäästölampun kohtaloa

Tulevaisuutta ei voi tuoda, vaan se pitää tehdä

Led on kehityksessään vasta alkutaipaleella. Tällä hetkellä sitä voidaan jo jonkinverran valaistuksessakin järkevästi käyttää. Toki monenlaisia valaisimia, ja lamppuja on mahdollista rakentaa, mutta esim.pitkää käyttöikää ei KOSKAAN saavuteta automaattisesti

Led-alan yrityksiltä vaaditaankin malttia, ja alan tuntemista, jotta asiakkaiden pettymyksiltä vältytään.Tulevaisuuden ratkaisuja ei voi millään toimittaa tänään.

Rikkinäinen puhelin toimii

Moni varmasti muistaa lapsuudesta rikkinäinen puhelin-leikin, jossa kerrottiin tarina toiselle, joka kertoi sen eteenpäin jne..lopuksi tarkistettiin millainen tarina oli lopussa.

Joskus tuntuu että led-toimialalla toimitaan rikkinäisen puhelimen tavoin. Maahantuojat kuulevat sieltä täältä kivalta kuulostavia ominaisuuksia, ja sullovat niitä oman tekeleensä ominaisuuksiksi. Jotenkin näin on muuten syntynyt yleiskäsitys että led kestäisi 100 000h.

Pelkkä myynpipuheiden hiominen ei enää riitä

Monen yrityksen lupaukset ,ja mainospuheet saattaisivat todenmukaisuudessaan jossakin maassa riittää vankilatuomioon. Pelkkä puheiden viilailu tai hiominen ei riitä, vaan puheita on korjattava sahalla.© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.