Led-valot ja valaisimet - ProLed

Lämpöpallo kiertää hehkulamppukiellon

Saksalainen Siegfried Rotthäuser kumppaneineen on alkanut myymään 75w ja 100w hehkulamppuja lämmittiminä, eli lämpöpalloina.

Nerokas tuote

Samassa paketissa lämmitus ja valo! Sehän on energiatehokkuutta parhaimmillaan. Lisäksi on ihan järkevää käyttää 75w ja 100w hehkulamppuja, niissä kun valontuotto on huomattavasti parempi wattia kohden kuin vaikka 25w hehkulampuissa.

Pöljä laki

Jos lain kiertäminen onnistuu näin helposti, niin mitä se kertoo laista? Tai mitä se kertoo lainlaatiasta??

Lämpöpallojen kieltäminen?

Olisi aika kova juttu, jos lämmittimet kiellettäisiin. Ei niitä oikein mitenkään voi kieltää. Ainut tapa olisi kieltää E27-kannat.Tuollaista teollisuuden lobbarit varmaan jossain vaiheessa esittävätkin  Pääsevät sitten myymään taas uudet lamput jokaiseen kotiin..

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.