Led-valot ja valaisimet - ProLed

11 LED-lamppua

TUKES pitää listaa vaarallisista tuotteista sivustollaan. Maaliskuun saldona tähän asti on 11 lamppua, joista osa on palautusmenettelyssä eli ne pitää kerätä omistajiltaan pois.

Joukossa edelleen led-valoputkia

TUKESin tehtävä ei ole ihan helppo. Kun toisesta päästä saadaan lamppuja pois markkinoilta, niin toisesta päästä tulee samaa romua markkinoille. Maahantuojat kuuntelevat silmät pyöreänä Kiinalaisen myyjän tarinaa alhaisesta hinnasta, ja parhaasta laadusta.

Ei lukutaitoa, eikä tietokoneen käyttö mahdollisuutta?

Maaliskuussa on taas yhden maahantuojan led-valoputkia palautysmenettelyssä. Kyseisten lamppujen ongelmista on puhuttu jo pari vuotta. Jos VÄHÄÄKÄÄN olisi alastaan kiinnostunut, niin noihin ongelmiin olisi kyllä törmännyt. Asian on pakko olla niin, että ei vaan osata lukea tai jos luetaan, niin ei mitään epämiellyttävää ainakaan.

 

 

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.