Led-valot ja valaisimet - ProLed

Hamstrasitko hehkulamppuja?

Thomas Edison kääntyilee vinhasti haudassaan kun kuulee millaisia lamppuja hänen keksimänsä lampun tilalle nykyään pitää tunkea. Euroedustajien suhaillessa huippusaastuttavilla lentokoneillaan meidän piikkiin pitkin maailmaa, me täällä ihmetellään pimeässä pihassa, ja odotellaan että pihavalo kirkastuu..

Pakko ei toimi

Kyllä otti lapsena päähän, kun oli pakko tehdä jotain. Aikuisena se vasta päähän ottaakin. Varsinkin kun pakkoa esitetään jonkun poliittisen sössöttäjän suusta.

Mitä tapahtuu, jos uutisissa sanotaan että huomenna kahvi loppuu?

No kaikki säntäävät kauppaan ja ostavat kahvia niinpaljon kun kärryyn mahtuu. Teekauppiaat kiroaa, kun kaikki juovat seuraavat 5 vuotta pelkkää kahvia. Näin käynee myös tässä hehkulamppuasiassa. Moni on hamstrannut loppuelämäkseen hehkulamppuja, eivätkä siis koskaan siirry mihinkään muuhun tekniikkaan. Onko tämä nyt sitten hyvä juttu?

Jotenkin uskallan väittää, että hehkulamppujen taru ei ole ihan lopussa. Eiköhän teollisuudelle anneta lupa käytännössä painaa rahaa tekemällä saunalamppuja, joita muka ei saa muualle asentaa. Rahan painaminen tulee siitä, että lampun hinta on vaikka 5.95€. Luvan tekemiseen/maahantuomiseen saa vaan muutama Eurooppalainen toimija. Muualta tuleville laitetaan polkumyyntitulli

Jäädään odottelemaan…

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.