Led-valot ja valaisimet - ProLed

Ledvaloputket on (kuulemma) muuttuneet.

Saan silloin tällöin postia, joissa ihmetellään kantaani led-valoputkiin. Niistä kun ei kuulemma nykyään saa edes sähköiskua enää!

Käyttöikä

Lediputkikauppiaat vaahtoavat usein pitkästä käyttöiästä. Loisteputkille nämä veijarit ilmoittavat käyttöiäksi muutama tuhat tuntia. On kuitenkin niin, että muutaman euron lisäpanostuksella saa loisteputkia joiden käyttöikä on jopa 90 000h. Se on huomattavasti pidempään kuin millään lediputkella.

Vilkkuu ja välkkyy

Lediputkikauppiaat myös manaavat loisteputkien surkeaa syttymistä ja hirveää pään hajottavaa vilkuntaa. On kuitenkin niin, että nykyaikainen loisteputkivalaisin ei vilku eikä välky. Elektroninen liitäntälaite pitää tuosta huolen. Lediputkikauppias luultavasti inhoaa kyseistä laitetta. Se kun on pitkäikäinen, eikä sen kanssa voi käyttää lediputkiakaan.

Kirkas värisävy.

Lediputkikauppias myös muistaa mainita, että loisteputken valo on kellertävän kelmeää. On kuitenkin niin, että loisteputkia saa useilla eri valkoisen sävyillä. Löytyy heikolla värintoistolla ja hyvällä. Löytyy myös täydellä spektrillä, jos niitä haluaa.

Jos omistat valaisimet joihin sopii lediputket, niin omistat valaisimet joissa on vanhentunutta tekniikkaa. Asia ei muuksi muutu, vaikka vaihdat valaisimeesi lediputket. Lediputkien hinnalla voit hankkia uuden tekniikan loisteputkivalaisimet putkilla jotka kestävät piiiiiiitkään.

 

 

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.