Led-valot ja valaisimet - ProLed

Ledkatuvaloja Turkuun

Eeeei sul mittää gatuvaloi siäl gumminkaa olis,vai? Kysy Turkulaine päättäjä

No jo on aikakin!

Olen henkilökohtaisesti odotellut jo vuonna 2006 luvattua läpimurtoa. Tähän asti joka kylässä on lyhyjä kokeiltu, ja millon mikäkin kolvaaja on päässyt vääntämään lehdistötiedotetta maailmanlopun peruuntumisesta. Nyt on ensimmäinen iso kala käynyt vihdoin pyydykseen.

Voittava syötti oli Salolaisella Easy Ledillä. Onnittelen vilpittömästi kyseistä yritystä. He ovat kulkeneet pitkän tien alalla, ja oppineet kantapään kautta mikä toimii ja mikä ei. Uskon että tästä alkaa se odottelemani läpimurto.

Tunaroinnin vaara

Toivotaan kuitenkin että toimijat pysyvät housuissaan. On olemassa vaara että kysyntää tulee sellaisiinkin kohteisiin johin ledvalaisimen ominaisuudet ei riitä. Tällöin pitäisi malttaa olla myymättä, jotta markkina ei (taas) sula alta.

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.