Led-valot ja valaisimet - ProLed

”Kiinasta ne kaikki tulee”

Ledvaloja myydään yleensä nimellä lämminvalkoinen.  Valitettavasti tuo ei vielä tarkoita juuri mitään. Jokaisen maahantuojan lämminvalkoinen kun on eri näköinen.

”Kaikki ne on sitä samaa”

Monella on se käsitys että led-valo on led-valo, ja ne tulee kiinasta kaikki samasta tehtaasta. Joku maahantuoja on vaan niin mukava että myy lampun eurolla, ja joku on sitten niin ahne että pyytää samasta roskasta 10€. Joskus tämä on totta, ja joskus ei.  Mutta jos otetaan vaikka kaikki Suomessa myytävät led-valonauhat kokeiltavaksi, niin kaikki ne näyttävät erilaisilta, vaikka niille ilmoitettaisiin samoja arvoja.

” Olemme etsineet edullisimmat ja laadukkaimmat tuotteet kaukoidästä”

Näin kerran tuollaisen lauseen ledvaloja maahantuovan firman sivulla. No ensin pitää sanoa, että tuo voi tarkoitta kahta asiaa. Joko ovat mielestään löytäneet halvimpien joukosta ne parhaat, tai sitten laadukkaiden joukosta ne jotka kuitenkin maksaa tässä ryhmässä vähiten. Eli mistä mahtaa sitten olla kyse?

Kiinasta on sinällään helppo ostaa tavaraa. Lampun kun lampun löytää tunnissa, ja parissa päivässä DHL kiikuttaa lamput suoraan kotiin. Mutta jos haluaa että se lamppu on OIKEASTI laadukas, niin pulassa ollaan.

Kiinasta ei laatua välttämättä saa ollenkaan!!

Vaikka tietäsi ledialasta kaiken,ostotaito olisi huipussaan, ja pihdeissä on vielä tehdas joka suostuu tekemään laatua, niin ei silti välttämättä saa sitä ostettua. Syynä on ostoerän koko. Mitä laadukkaampaa tavara on, niin sitä isompi erä pitää ottaa.  Esim valonauhoissa hyvälaatuisena ei pikkueriä saa kun tuurilla. Hyvällä laadulla tarkoitan näitä: Hyvä valontuotto,Erinomainen värintoisto, Robotin tekemät liitokset, jne jne

Kiina on hieno maa. Sieltä saa mitä tilaa. Pitää vain osata tilata

© Proled | Toimitusehdot

Proled | Puh. 044 0400 123 | jussi.kurppa@proled.fi | 2072303-8 ALV rek.